VIL DU ARRANGERE KURS INNEN LAPAROSKOPI/ENDOSKOPI?

TRENGER DU SIMULATORER Å TRENE PÅ?
Du er hjertelig velkommen til å leie våre lokaler.

Kompetansetjenesten har jevnlig besøk av grupper som ønsker å benytte seg av NSALK sine lokaliteter for ferdighetstrening. Dersom du har deltatt på ett av våre instruktørkurs er du velkommen til å ta med deg egne kandidater og trene på våre simulatorer. Alternativt kan vi også stille med instruktører herfra.

Ta gjerne kontakt med oss dersom det er interessant for ditt sykehus! Vi skreddersyr et opplegg som passer for dine behov.
 

Hva kan vi tilby?
Ferdighetslaben er godt utstyrt med 12 Virtual reality (VR)-simulatorer for laparoskopi og endoskopi. I tillegg har tjenesten flere organsimulatorer. Tjenesten har også 9 analoge D-bokser som brukes til å trene basal øye-hånd koordinering. Vi kan i tillegg organisere øvelser på gris.

Vi har lang erfaring som kursleverandør. Våre kurs kjennetegnes av en stor andelpraktiske øvelser samt fokus på hvordan å unngå komplikasjoner. Dersom du ønsker et lite seminar eller et større kurs, kan vi være behjelpelig med forelesere innen aktuelle tema.

Her kan du kan lese noen av våre kursrapporter fra de større kursene.

 

Hvor holder vi til?
NSALK holder til på St. Olavs Hospital i Trondheim. Her finner du både kart og en video som beskriver veien hit.

Ta kontakt!
Ta kontakt med oss dersom du har lyst til å se på våre lokaliteter eller bestille tid for kurs/seminarer. Husk å være ute i god tid med hensyn til ønske om dato.
Vi imøteser din henvendelse og sender deg gjerne et uforpliktende tilbud!


Kontaktinfo:
kurs@nsalk.org
Telefon: 72 57 16 76
Adresse: Prinsesse Kristinas gate 5, 7006 Trondheim